Sleepphones: Krásné snění za poslechu hudby

Také rádi usínáte při pocitu, že vám něco příjemně šeptá nebo hraje do ouška? Pak je nový doplněk zvaný „sleepphones“ přímo dělaný jako pro vás!

Většina lidí, kteří usínají se sluchátky, nemají rádi, když je špunty tlačí do uší. Zdali usínáte po boku svého partnera, pak to kolikrát vyřešit jinak ani nejde, což následně může být nepříjemné pro nás a pro naše usínání.

Sleepphones v tomto ohledu představují krásný pokrok doby. Zdali jste někdy usínali s klapkami na očích, pak se jedná o něco podobného. Prakticky si nasadíte jenom čelenku, která má v prostoru na uši zabudované reproduktory, a poté se můžete oddávat rozkošnému snění.

Největší výhodou je, že jsou tato „sluchátka“ propojena s vaším telefonem skrze bluetooth, tudíž se nemusíte bát, že byste se při spánku přiškrtili kabelem. Samotnou čelenku pak na hlavě během snění ani neucítíte.

Zdali máte chytrý telefon a chcete šetřit baterku, nastavte si časovač, kdy se vám vypnou písničky. Sami se pak nemusíte o nic starat.

Sleepphones kromě usínání najdou uplatnění i ve sportu. Chodíte-li například běhat, můžete si tohoto pomocníka vzít s sebou. Nemusíte se tak bát, že by vám čelenka spadla z uší jako klasická sluchátka.

Speciály

Aktuality