Šatní skříň Casarredo vám nabídne opravdu velký úložný prostor

Stále přemýšlíte jaká skříň bude nejlépe vyhovovat vaší ložnici? Pak se můžete nechat inspirovat bohatou nabídkou od výrobce Casarredo, který přišel na trh s moderně a vkusně vypadajícím kouskem.

Každý z nás má jistě své místo, kam si odkládá oblečení, avšak jak už tomu bývá zvykem, tak s přibývajícím časem všichni stejně poznáme, že se nám věci začínají hromadit a dát je už není kam. I kvůli tomuto důvodu je lepší se zaměřit na výrobky, které nás ohromí svou prostorností i designem a navíc nám vydrží do konce života.

Šatní skříň Casarredo MAGNA 280 je toho dobrým příkladem. Dostupná nám je v moderním provedení, které sahá do výšky 220 cm a šířky 280 cm. Její korpus a dveře jsou z kvalitní LTD desky převážně v matně bílé barvě, která svým kouzlem umí dobře splynout s okolními doplňky.

Nespornou výhodou jsou posuvné dveře na kolečkách , díky nimž můžete skříň umístit i do hůře přístupných míst a stále se do ní v pohodě dostanete. Dveře jsou osazeny zrcadly, jež opticky zvětšují místnost a zkrášlují již tak půvabný vzhled celého objektu.

Vzhledem k skvostným parametrům se nedá pochybovat o tom, že bychom si časem neměli věci kam dát. Ve skříni je dost místa jak pro dvě, tak dokonce i pro tři nebo čtyři osoby. Záležet tak už bude jenom čistě na vás, jakým způsobem tento prostor využijete.

Speciály

Aktuality