Rukou Pasty Onera se z vířivky stalo umělecké dílo

Průkopník českého graffiti a street artu, Pasta Oner, který se společností USSPA započal spolupráci už v minulém roce návrhem obálky klientského časopisu Bublinky, v rámci ní letos porušil dokonce svá vlastní pravidla.

Na expozici této firmy, která se specializuje na výrobu spa, tak můžete vidět vířivku v opláštění, které vybočuje z jeho komiksové barevnosti.

„Pasta Oner povýšil vířivku Lyra iN, jež je mimo jiné ověnčena světovými cenami Red Dot a Good Design Award, na umělecké dílo.nPro její opláštění zvolil pro něj netradiční černobílé provedení a vytvořil unikátní kousek, který jsme se rozhodli následně věnovat do charitativní aukce,“ upřesňuje dobročinný rozměr této spolupráce spolumajitelka a ředitelka české rodinné společnosti USSPA, Kateřina Kadlecová.

Cela expozice USSPA pak reflektuje námět budoucnosti letošního ročníku Designbloku i podzimní kampaň samotné značky, jež je zaměřena na téma „konečně spolu“.

„Modré sklo telefonu se stalo oknem do duše, prostorem kde individualita vítězí nad společným zájmem. Věřím ale v pospolitost a také v to, že jediná udržitelná budoucnost je ta, kterou tvoříme společně,“ dodává k samotné expozici její autor Vojtěch Podlesný, dnes již dvorní designer této značky.

Speciály

Aktuality