Nevíte si rady s výběrem správné barvy fasády domu? Zkuste to s chytrou aplikací!

Výběr barev fasády ještě nikdy nebyl jednodušší. Díky nové online aplikaci si nyní můžete vyzkoušet, jak by vypadalo přebarvení vaší fasády.

Nová aplikace z dílny divize Weber, Skupiny Saint-Gobain, s názvem webercolor architect přináší téměř reálný pohled na dům v novém barevném provedení. Navíc ušetří čas, peníze i nervy za případně nevhodně zvolené kombinace barev vaší fasády. Pro výběr vhodné barvy stačí do aplikace načíst současný stav objektu nebo technický výkres.

Za pomoci zcela intuitivních nástrojů si pak zvolíte plochy, na kterých si můžete vybrat libovolný odstín z pestré palety veškerých barev a odstínů Weber včetně designových vychytávek. Barvy se přitom aplikují na definované plochy budovy. Odstíny se pak mohou měnit dle libosti. Tímto způsobem si zdarma může obarvit svůj dům každý, a to zcela dle svých představ – když se vám pak barva nebude líbit, jednoduše zkusíte další.

V případě, že nejste s výsledkem barevné vizualizace zcela spokojeni, můžete práci přerušit, uložit a vrátit se ke svému projektu později nebo svůj projekt sdílet se svými přáteli. Výslednou barevnou vizualizaci projektu je možné si vytisknout nebo uložit do souboru *pdf. Součástí tohoto výstupu je také náhled na barevné řešení projektu a soupis použitých barev s jejich konkrétním číselným označením.

Aplikace, která umožňuje vizualizaci barevných kombinací z fotografie, výkresu domu nebo z připravené nabídky nejoblíbenějších typových domů v ČR je pro všechny, kteří se chystají investovat do nové fasády svého domu. Aplikace s názvem webercolor architect je zdarma dostupná na portálech navrhni-si-fasadu.cz a weber.cz, a to pro všechny typy zařízení.

Speciály

Aktuality