Masážní sprcha potěší jak vaše záda, tak i vaše zdraví

Základem správné koupelny není v dnešní době jenom pěkný design, ale také užitečné doplňky. A jeden takový nám představuje například masážní sprcha.

Většina z nás si už asi navykla oplachovat se klasickou sprchovou hadicí, ovšem postupem času došlo k vývoji, který nám zaručí, že nemusíme ani navštěvovat masážní místa, ten pravý relax můžeme mít sami doma.

Příjemné pohlazení na duši vám zajistí téměř jakákoliv moderní polohovací hlavice, kterou doprovází hydromasážní trysky. Právě intenzita, jakou na vás proud vody teče, se postupně proměňuje v relaxační masáž, jež uvolňuje vaše ztuhlé svaly.

Je všeobecně známo, že intenzita proudu vody zlepšuje prokrvení kůže, což zase podporuje látkovou výměnu. Tímto můžeme kromě bolesti ztuhlých svalů částečně bojovat i s celulitidou.

Většina moderních sprchových hadic je přizpůsobena tak, že s nimi můžete rotovat a navolit si, jak zrovna voda poteče. Jedná se možná o malinko větší počáteční investici, zato jí ale rozhodně nebudete litovat.

Zároveň bychom neměli zapomínat, že masážní sprcha jako taková nepotřebuje ke svému použití žádného technicky zdatného člověka. Nastavení je jednoduché a poradí si s tím naprosto každý.

Speciály

Aktuality