Kuchyňští pomocníci, bez nichž se dnes již neobejdete

Maximální funkčnost, příjemná cena a skvělý design. To jsou tři základní prvky, na něž se při koupi nových bytových doplňků nejčastěji koukáme, ovšem ne každému z nás se je vždy podaří najít. V následujícím článku se pokusíme podívat na ty, které nám mohou po ránu vykouzlit úsměv na tváři, svým působivým designem vyřeší problém s prázdným místem a ještě nám ušetří nějakou tu kačku navíc. 

Kombinaci příjemného vzhledu, snadného použití a moderní technologie nám přináší tento pákový espreso kávovar Europiccola El, jenž byl původně navržen v roce 1950 Bruno Munarim a od té doby se pochopitelně dočkal i několika vylepšení. Finální podoba, v jaké se nám představuje dnes a jak ji můžeme společně vidět na přiloženém obrázku, nám zajistí služby kvalitního společníka s neokoukatelným vzhledem, který nám vydrží i řadu let. V rámci ohlasů několika zákazníků se na konci procesu můžete těšit na lepší kávu, než byste ochutnali ve většině známých kavárnách!

Zdali byste dali přednost klasické metodě ohřevu vody, můžete sáhnout po běžné rychlovarné konvici. Na trhu najdete nespočet druhů, ovšem pokud byste raději chtěli dát přednost ověřenému výběru, doporučujeme sáhnout po jedné ze stylových konvic, jež se na mezinárodní úrovni dočkaly několika ocenění. Vítězem žebříku se stal DeLonghi KBOV 2001 (na obrázku), po jehož stopách jde Catler KE 8010, Bosch Styline TWK 8611P, Kenwood SJM 031, DeLonghi KBJ 2001 nebo ETA Ela 8598 (jedna z nejprodávanějších rychlovarných konvic v poměru cena/kvalita/výkon). Výběr barvy je čistě individuální, ačkoliv na některé typy se vztahují jistá schémata. K vašemu sladění barev s ostatními kuchyňskými doplňky by však nemělo nic bránit. 

Jestli si po ránu (a nejen po ránu) rádi vychutnáte sklenici vody, avšak nebaví vás se vždy v pravidelných intervalech tahat s těžkými balíky vaší oblíbené minerálky, pak je tu pro vás SodaStream JET, tedy atraktivní doplněk do vaší kuchyně, k jehož provozu nepotřebujete žádné baterie, ani elektřinu ze sítě a se kterým vás litr perlivé vody přijde jen na 2,57 korun. Domácí výrobník sodové vody totiž pracuje na mechanickém principu, na světovém trhu se těší stále větší oblibě a navíc vám dovoluje zdravě míchat vaše oblíbené příchutě. Kromě individuální volby sirupu si můžete pouhým stiskem tlačítka regulovat i počet bublinek.

Abyste si mohli spotřebiče sladit do jednoho stylu, SodaStream při vyvíjení nové pastelové edice spojila síly se značkou Sencor, jejíž produkty disponují prakticky identickými barvami. Topinkovače (Toastery) od Sencoru přichází s dlouholetou zákaznickou zkušeností, která je postupem času stále zdokonalována. Například model STS 2651 vám za rozumnou cenu zaručí rovnoměrné opečení vašich toustů, k čemuž se navíc můžete radovat ještě z funkce defrost, s jejíž pomocí si vychutnáte i dva mražené toastíky přímo z mrazáku. Mezi další přednosti patří snadná údržba (lehké vysypání drobků) a tlačítko stop (přístroj se dá kdykoliv vypnout a tím regulovat ohřátí pečiva přesně tak, jak ho máte rádi).  

Speciály

Aktuality