Herní stolky jsou základem každého herního doupěte

Pod pojmem herní stoly si většina z nás možná představí klasické dřevěné stoly, k nimž potřebujeme vhodně odpovídající židli, ale opak je pravdou. Herní stolek v novodobém světě znamená univerzální doplněk, který si přizpůsobíme přesně našim potřebám.  

Správné herní doupě je v dnešní elektronické době základem pomalu každého teenagera. Nač ho tedy nechat, aby si kazil záda, když mu nevhodný stůl neumožňuje sedět tak, aby vždy aspoň na čas ulevil ztuhlým svalům.

Herní stolky se nesou pod mnoha označeními. Jedním z nejznámějších například je Trust GTX a jeho výhoda (stejně jako u všech ostatních) spočívá hlavně v nastavitelnosti. Zákazník, jenž si takovýto prvek pořídí domů, se může těšit na vlastní nastavení optimální výšky.

Kromě elegantního vzhledu, který doprovází každý kousek, můžeme také počítat s pevnou pracovní plochou, na níž umístíme jak notebook, tak klidně i celou PC sestavu.

Šířka plochy se nadále různě liší. S ohledem na naše potřeby můžeme preferovat buďto pevnou (120 cm), nebo nastavitelnou (70-80 cm).

Neméně působivou funkcí je kromě nastavitelnosti výšky a šířky také možnost korigovat úhel náklonu. Je totiž známo, že mírné naklonění desky uvolní vašemu předloktí. Úhel náklonu lze zvolit až do 10°.

Speciály

Aktuality