Eltapmeble Anton - nejoblíbenější sedací souprava na trhu

Pokud také patříte mezi ty, co dají při hledání recenzí na tzv. „hlas lidu“, pak jsou sedací soupravy Eltapmeble Anton jako dělané přímo pro vás.

Zdali byste se i vy rádi řídili tímto tipem, je důležité vás předem upozornit na to, že k němu budete potřebovat velkou obývací místnost. Soupravy Anton jsou totiž k dispozici jenom v rohovém provedení, které ovšem na druhou stranu zvyšuje komfortní zónu.

Účelem každé sedací soupravy potom je, aby splnila naše nároky na pohodlí, a to pokud možno za nejlepší pořizovací cenu. Téže cestu volili i zákazníci nakupující hlavně na heuréce, kteří tento produkt volili nejčastěji.

Základní cena v našem případě začíná na hranici 15,5 tisíce korun, přesto se stále bavíme o produktu číslo jedna, jenž vám může být vyroben v takovém barevném provedení, jaké si sami zvolíte. Stačí najet například na stránky eoshop.cz, kde si už jen vyberete odstín, jaký bude vašemu obývacímu pokoji vyhovovat nejvíce.

Co nás jistě potěší, je to, že výplň sedáků tvoří polyuretanová pěna s pružinami, přičemž pohovku jde za každých okolností i rozložit, čímže vytvoříme místo pro spací plochu, takže si na ní bez problémů odpočineme. Konstrukce je vyrobena z kombinace dřeva a dřevotřískové desky.

Eltapmeble Anton se díky ojedinělému designu stane srdcem vašeho obývacího pokoje. Sedací souprava lze být objednána jak v levém, tak i v pravém provedení.

Speciály

Aktuality