Chytrý dárek pro příznivce moderních doplňků a vánoční atmosféry

Atmosféra jako na Vánoce jakýkoliv den v roce? Koneckonců proč ne! Jsou mezi námi lidé, pro které jsou tyto svátky nejhezčí v celém roce a možná proto by rádi uvítali něco , co by jim to kouzlo připomínalo.

Aniž by tito lidé museli chodit někam dalkeo, řešení mají přímo před očima. Jsou jím chytrá světýlka, která lze ovládat mobilními telefony. Žijeme v pokročilé době, v níž je všechno možné, tudíž sestrojit něco takového bylo pro pár šikovných lidí hračkou.

A hrát si můžeme i my. Tato sestava kouzelných světel se dá objednat i na internetu, vše nám tedy přijde hezky až do domu, kde to stačí jenom zapojit, propojit s chytrým mobilem a zábava může začít.

Je libo zelený motiv, modrý motiv nebo něco více do červena? Pokud byste se nemohli rozhodnout, což takhle nastavit automatické měnění barev nebo si rovnou dopřát jeden trvalý odstín pro jednu část místnosti a druhou barvu zase pro jinou část?

Krásné, snadné a efektivní, tak na nás působí doplněk, jenž na trhu najdeme pod označením „chytré žárovky“, jejichž univerzální funkci lze propojit také s hudbou a v podstatě i s televizí. Proč si doma rovnou neudělat pohodlí se vším všudy, co k tomu patří.

Zdali vás zajímá cena, orientačně mluvíme o pěti stech korunách, ovšem budete-li hledat opravdovou kvalitu, měli byste začít na hranici tisícovky a posouvat se i výše.

Co se výdrže týče, s tím už si není třeba dělat hlavu. Většina z nich vydrží až 20 let, takže se nám tato jednorázová vstupní investice určitě vyplatí.

Speciály

Aktuality