Zvyšte pocit bezpečí s novými videotelefony

Domovní videotelefon je novou univerzální funkcí, která zvyšuje pocit bezpečí a pomáhá nám ochránit to, co je nám drahé. Chceme-li si dávat pozor na to, kteří lidé zavítají k práhu našich dveří, můžeme to vše předem velice lehce zjistit, a to za pomocí moderní technologie.

Máme-li doma děti, pak jistě uděláme vše pro to, abychom jim připravili bezpečný domov. Skrze videotelefony, jejichž ovládání není vůbec složité a poradí si s ním i méně zručná osoba, pohodlně zjistíme, kdo všechno zavítal k našim dveřím, aniž bychom zrovna byli doma. Každý výrobek si totiž úplně sám ukládá obrázky návštěvníků.

Ať už bydlíte v domě nebo v bytě, v obou případech si můžeme být jisti, že je nová technologie k dispozici právě pro nás. Systém domovních telefonů funguje jako takový na dálku ovládaný zámek, jenž je obdařen obrazem i vlastní pamětí. Díky tomu lze předem identifikovat lidi, kteří se nás hodlají navštívit.

Výjimkou nám nejsou ani univerzální funkce, které nám usnadní většinu všedních věcí. Celý systém lze propojit i s jinou elektronikou v našem domě, takže si díky stisku jednoho tlačítka můžeme zajistit třeba ovládání osvětlení, otevírání brány, zatahování žaluzií apod. Tímto způsobem lze prakticky kontrolova celou domácnost.

Samozřejmostí je dobrý a bezpečný způsob komunikace mezi oběma stranami (tedy námi a hostem). Návštěvy stojící u kamery můžeme nejen vidět, ale navíc s nimi i mluvit. Domovní videotelefon lze potom připojit také k monitoru, abychom docílili lepší kvality obrazu. Vše už bude záležet pouze na vás.

Speciály

Aktuality