Jaké trendy nyní frčí v ložnicích?

Pokud přemýšlíte nad tím, že je na čase, aby si vaše spací prostory prošly větší nebo jen drobnou změnou, pak je tento článek jako stvořený pro vás. Přinášíme stručné trendy roku 2019.

Zaměříme-li se na design jako celek, vrátila se nám do módy klidná zelená barva. Abychom však docílili kýženého efektu, je potřeba se obklopit tmavším odstínem. Ve výsledku můžeme očekávat příjemnou atmosféru, která promění naši ložnici na říši snů.

Image result for green bedroom

Aby zelená barva mohla o něco lépe vyniknout, doporučuje se ji kombinovat s přírodními materiály. Jedním takovým může být kepr, jehož barevný odstín bude záležet na nás, anebo dřevěné doplňky, jako jsou skříňky nebo postele.

Velmi příjemné a jen na pohled lákavé jsou nadýchané polštáře. Trendy roku 2019 nás vrací v čase o něco zpět, kdy se preferovalo husí peří. S tím rozdílem, že doba dnes už natolik poskočila kupředu, že se nemusíme tolik bát alergií.

Image result for goose pillow

Kromě zelené malby na stěnách se stává hitem ještě přírodní korek, který je výjimečný například v terakotové barvě. Jeho přítomnost by v někom mohla vzbouzet vánoční atmosféru, ovšem není se čeho bát, Vánoce jsou svátky klidu a míru a pravý odpočinek je to, co od ložnice očekáváme.

Speciály

Aktuality