Co s rozházeným oblečením všude po bytě? Na tuto otázku nám odpoví němý sluha!

Každý člověk přistupuje k výběru oblečení jinak. Jeden si dá záležet na tom, aby dané věci „donosil“, než je hodí do pračky, druhý je střídá pravidelně jako ponožky. Co nás všechny však pravidelně spojuje, to je třídění toho denního prádla, které rozhazujeme všude po bytě.

Jak se tedy dá vyřešit problém, kterým se na první pohled moc často nezabýváme? Jednoduché řešení pro nás připravil doplněk, jenž známe pod krycím názvem tzv. „němého sluhy“. Nenechte se však zmást, jelikož se nejedná o němého člověka běhajícího po bytě, nýbrž o chrabrého pomocníka, u něhož si můžeme odkládat naše všední oblečení.

Máme-li zrovna připravené dva tři odlišné druhy věcí na celý týden, pak je vždy lepší mít někde v interiéru kouteček, kam si všechen textil můžeme odložit a kde jej později také najdeme. A to navíc za předpokladu, že nebude svým umístěním obtěžovat někoho jiného.

Co to tedy ten němý sluha ve skutečnosti je? Jedná se o takový „věšák“, jenž se nám nabízí v celé řadě podob, tvarů a velikostí. Kolikrát jej může doprovázet i židle, avšak není to přímo podmínkou. Záleží na vás, jaký typ oblečení si potřebujete uskladnit a jak moc vybíraví jste při vašich každodenních potřebách.

Na co se ve výsledku můžete těšit, to je bohatý služebník, na který můžete dát všechny své právě nošené věci a který je pečlivě schová, že se konečně nebude muset bát, že je nenajdete.

Speciály

Aktuality